петак, 14. фебруар 2014.

Ako neko zna gde Mišković deli STO miliona evra, neka mi obavezno javi...

Sto miliona evra!!
Malo li je?
Nije!
Jel neko, osim preobaveštenih Ace Rodića, gazde “Kurira”, Dragana J. Vučićevića, glodura “Informera” i koordinatora svih bezbedonosnig službi Aleksandra Prvog, zna gde to, tajkun Miroslav Mišković, gazda “Delte holdinga” deli 100 (STO MILIONA EVRIĆA) kao bakšiš medijima za malu uslugu da mu pomognu u snižavanju rejtinga PPV-u i SNS-u?!
A, što pitam?
Pa, dragi čitaoci, ne pravite se naivni: ako znate, javite mi, da odem i uzmem neko milionče, za crne dane koji, izgleda, dolaze...
Šalim se, naravno, ali otkud dete zna šta je sto miliona evra?
Nema pojma, ali voli da se igra, bacaka...i razbacuje.
Pisati o posrnuću medija na ovim prostorima je, zaludan posao.
Ne vredi.
Sad je tako i nikako drugačije...
Gluposti, laži, paralaže, esencija gluposti, i to sve na jednom mestu.
I svakog dana, pa ko dokle izdrži...
Dakle, “Kurir”, nedelja 9. februar, 37 dana pre izbora:
Nadnaslov: Pakleni plan najbogatijeg srpskog tajkuna
Naslov: POČINJE RUŠENJE VUČIĆA!
Podnaslovi:
l Mišković dao 100 MILIONA EVRA za totalni napad na lidera SNS;
l Miroslav Mišković plaća milione svojim političarima i medijima koji će u kampanji besomučno napadati Aleksandra Vučića
l CILJ: Prikazati lidera SNS kao brutalnog diktatora i formirati slabu vladu preko koje bi vlasnik “Delte” uticao na svoje sudske procese...
(Ops: Pa zar NEKO može i sme sa “nultom tolerancijom” da utiče na naše i Selakovićevo reformisano nezavisno sudstvo?!)
Ili, “INFORMER”, ponedeljak, 10. februar, 36 dana do izbora:
SPREMA RAT: Miškoviće plete mrežu oko Vučića
Istina, u “Informeru” su skromniji, ne pominju 100, već tamo neku siću od tričavih 60 miliona evrića.
A, da je to tako, u “Informeru” saznaju od izvora iz blizine gazde “Delte”, nekog direktora, s kojim je Miško, keve mi, na “jebi si mater”...I koga očito gazda i tajkun Miroslav ovlašćuje da mu rasitni milione da bi ih podelio “svojim” političarima i svojim medijima, ali i da o tome, obavezno, obavesti – preobaveštene.
U tu medijsku, kurirsko-informersku zajebanciju, uključio se direktno i lider najjače stranke, najverovatnije i apsolutni pobednik predstojećih izbora - PPV!
Zašto?
Zar nije dovoljno što “kuriri” i “informeri” odrađuju prljavi posao?!
On, znam dugo godina čoveka, dok nije postao ovo što je danas, često smo se družili - jeste mnogo toga, osim da je neobavešten i nevičan medijskim podmetanjima i medijskoj kaljuzi u kojoj se i on sam, u doba i Miloševića i DOS-a, i vladavine “žutih” valjao, batrgao...i kobeljao.
Zalud.
Uostalom, možda sam ja u krivu, a Rodić i Vučićević u pravu?
Ko će ga znati?
Zar neki od ovih izvođača novinarskih radova (kako je takve “novinare” svojevremeno lepo krtsio legendarni novinar “Noviosti” Miroslav Turudić - Ture”, koji sad pljuju po Miškoviću iz svih oružja, koji su ga ranije, isto ovako neargumentovano, branili, svake srede, ili beše svake druge, išli na šesti sprat velelepne zgrade “Delte” u Novom Beogradu.
Po – apanažu!
Jednog od tih čestih posetilaca dvorca “Delta”, “njegovi” su nedavno i uslikali kako se opet “mota” oko “Delte”?!
To istina, nije zabranjeno, ali...
Mogao bih o tome i da im u lice, recimo u “Teškoj reči”, iliti “Stavu Srbije”, “Utisku nedelje”, a što da ne i “Sarapinom problemu”, kažem, ali ne vredi...
Dragan J. Vućićević (a šta bi sa Krasnićijem?), Dragan Bujošević, Predrag Sarapa, Olja Bećković pozivaju u goste, mahom, samo svoje, one podobne ili samo one koje im odobre da pozovu...
Malo se zezam, ali ako Aleksandar Vučić ZAISTA zna koje su to novine i novinari na apanaži kod gazde “Delte”, i koje je to medijsko-tajkunsko zločinačko udruženje usmereno protiv njega i SNP, neka mi dostavi spisak!
Objavljujem.
Promptno!
Samo, da još malo doslim, da sam na mestu ovih preobaveštenih kurira i informera, a sve više i “Naših”, ja bih se zabrinuo za ekskluzivnost: čujem da stari medijski vuk, moj stari znanac, Raja uskoro kreće dnevne novine “FAJTER (“Fighter”), a nešto ozbiljno muti i Gradiša Katić koji pokreće nedeljnik u kojem će mu udarna pesnica biti “Modelsica” Nevena Adžemović!!!
Dobro, ali šta je sa, svojevremeno, uz “Kurir” udarnom pesnicom “žutih” – “Blicom”?! Sećam se doba kada su oni bili – preobavešteni, posebno subotom i nedeljom, kada su imali “suvu eksluzivu” iz tužilaštava i pravosuđa.
Kad tužilaštvo i sudovi ne rade?!
Malo su se, padom Borisa Bez Stana Tadića pritajili, ali izgleda samo na – kratko.
Opet im je proradio izvor: tako sad imaju iz naravno, poverljivih, svojih izvora... pikanterije o ubistvu Slavka Ćuruvije?!
Navodno je Legija pred tužiocem i svojim advokatiom(!?) rekao da mu je Rade Marković pokazao ubice Slavka Ćuruvije i navodno pokazao Ratka Rodića i Miroslava Kuraka, uz navodnu Radetovu opasku:
“Ovi su ubili Ćuruviju”.
U tekstu: “Marković mi je pokazao ubice Ćuruvije” ima i drugih pikanterija, kao što je i navodna Legijina priča da je Milan Radonjić organizovao ubistvo Ćuruvije, ali i da se likvidiraju i Romić i Kurak...
Uz to su “ugledni građani Srbije” Dejan Milenković Bagzi i “Đura Mutović”, zaštićeni svedoci, kao potvrdili Legijunu priču...
Samo, sve ovo “upinjanje” da se konačno reši monstrouzno ubistvo mog prijatelja i kolege Slavka Ćuruvije razreši ima i jednu falinku: Branka Prpa, intimna prijateljica Slavka Ćuruvije, s kojim je dugo živela u vanbračnoj zajednici, i koja je jedini svedok ubistva, već danima diljem bivše Juge daje intervjue sa osnovnom tezom:
“Videla sam Slavkovog ubicu, ali to nije Miroslav Kurak”!?
Ugledna istoričarka je to ponovila u medijima u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori...
A, ove priče, ako su zaista ispričane, ili Bagzijeve ili Đure Mutavog su ipak – posredna saznanja, po principu: “reče mi jedan čovek”...
Dakle, medijska kaljuga je sve dublja.
Većina medija, suočena sa hroničnom besparicom, pretvara se već godinama u poslušnike vladajućeg režima, ili što je još gore, mafije!
PS: 
Nastavlja se...

Нема коментара:

Постави коментар